Picnik och jag!

Här kommer ett litet tips som de allra flesta säkert känner till, jag är ofta sist med det mesta :) För dig som inte har tillgång till photoshop eller lust att betala hutlösa pengar för det (eller en dator som orkar med det för den delen) finns underbara picnik.com. Det man behöver som vanlig hobbyfotograf finns och resultatet brukar bli riktigt bra!

Så här till exempel:

Före:Efter:Litegrann beskuret och viktigast, med ljuset fixat! Min kamera klarar inte av att ta några vidare kort alls nu i höstmörkret och då är detta min räddning!

Trevlig kväll på er!


Välkommen till världen lilla vän!

Fler gratulationskort till nyfödda, är det babyboom kanske?

Alla viktiga födelsedata finns gömda lite här och var i bilden.


Ett parasoll som blev en taklampa

På övervåningen har vi spotlights under takbjälkarna. Enkel och bra lösning men det blir lite skarpt ljus så det löste jag med ett gammalt parasoll!Parasollet snodde jag med mig när jag flyttade hemifrån och jag har ingen aning om var det kommer ifrån? Vet du Mamma?


Fler grattiskort

Ett välkommen till världen kort till en liten Ludvig.Han fick åka luftballong....


...och fick ett citat från dikten "till någon mycket ung" av Karin Boye.


Grattiskort till en nybliven tonåring!

Nu, nu, verkar detta fungera att blogga igen så här kommer ett grattiskort till en nybliven tonåring.Festföremålet älskar att fiska och att plantera och greja i trädgården.Så här såg kortet ut inuti:


Hej!

Kära lilla blogg, jag har inte glömt dig men min dator mår inte så bra och en teckningsblogg utan bilder känns liksom lite tomt. Till din stora glädje kan jag dock meddela att en riktig datatekniker arbetar på problemet, tyvärr är sagda tekniker min man och då blir det lite som med skomakarens barn...