Picnik och jag!

Här kommer ett litet tips som de allra flesta säkert känner till, jag är ofta sist med det mesta :) För dig som inte har tillgång till photoshop eller lust att betala hutlösa pengar för det (eller en dator som orkar med det för den delen) finns underbara picnik.com. Det man behöver som vanlig hobbyfotograf finns och resultatet brukar bli riktigt bra!

Så här till exempel:

Före:Efter:Litegrann beskuret och viktigast, med ljuset fixat! Min kamera klarar inte av att ta några vidare kort alls nu i höstmörkret och då är detta min räddning!

Trevlig kväll på er!


Kommentarer
Postat av: martina

Just nu har jag 10st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första tävlingen kan du vinna en lyxig expertbehandling av dina ögonfransar & ögonbryn!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8032/tavla-om-en-behandling-for-dina-fransar-bryn/I den andra tävligen vinner 5st personer ett presentkort hos Dalala.se

http://martinaolsson.myshowroom.se/8128/tavling-vinn-presentkort-hos-dalala-se/I den tredje tävlingen kan du vinna ett härligt resekit från Stockholmsgruppen Cosmetics!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8081/tavling-vinn-ett-harligt-resekit-fran-stockholmsgruppen-cosmetics/I den fjärde tävlingen kan du vinna ett valfritt iphoneskal till ett värde av max 500kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8118/tavling-vinn-ett-valfritt-iphoneskal-for-max-500kr/I den femte tävlingen har du chansen att vinna en valfri huvårdsprodukt ur Savidermas sortiment!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8124/vinn-en-valfri-hudvardsprodukt-fran-savidrema/I den sjätte tävlingen kan ni vinna en valfri earcuff från Xenobiadesign!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8134/vinn-en-valfri-earcuff-fran-xenobiadesign/I den sjunde tävligen så vinner två personer valfria, härliga produkter från märket I love!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8500/tavling-vinn-valfria-produkter-fran-i-love/I den åttonde tävlingen kan du vinna ett par virkade shorts som är identiska med dom från H&M Concius Collection!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8606/tavling-vinn-ett-par-virkade-shorts/I den nionde tävlingen kan du vinna ett valfritt smycke från Smyckesboxen till ett värde av högst 150kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8683/tavling-vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smyckesboxen-till-ett-varde-av-max-150kr/Och i den tionde tävlingen kan du vinna ett sött förkläde från Dekoria!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8721/tavling-vinn-ett-sott-forklade-fran-dekoria-se/Ha en bra dag :)

2011-10-14 @ 06:30:25
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Martina

Jag använder GIMP när jag måste, men det går precis lika dåligt som med Photoshop. Så går det när man är för gammal för att ha lärt sig i skolan (inte är intresserad)!

Fick mitt schema idag, hör av mig efter jobbet imorgon för jag antar att ni kollar på Idol nu eller vad det är man sysslar med på fredagkvällar när man har familj! Kram!

2011-10-14 @ 20:31:00
URL: http://bomaerkt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0