Pinterest

Ni är väl på pinterest.com?

Om inte kan ni ju alltid börja följa mig där!

http://pinterest.com/kallapin/


Ett halvår fastforward

Inser att bloggtystnaden har varat i ett halvår, massor har hänt...

Jag har börjat jobba heltid igen, det kom lite som en chock, men jag har fått nytt kontor i världens finaste hus...Jag har världens bästa kollegor som delar min passion för sötsaker...Världens finaste ettåring har blivit världens finaste tvååring och firats med tårta......och trehjuling...jag gjorde ballongvalv som jag alltid gör...på förskolan har det sommarfestats....och vi har varit på underbart bröllop...vi var i pensionärernas sommarhem......och möhippade lite innan...med drinkblandareftermiddag (och bollywooddans men därifrån finns INGA bilder)Jag har cyklat till jobbet nästan varje dag (och till och med börjat gilla det!)...

Både i fint väder...


 
...och i snöslask...Vi har varit på en semester där vi mest satt i den skuggiga barnpoolen...(välbehövligt)Jag har jobbat mer än någonsin och vi är tröttare än på länge så nu ser vi fram emot en underbar sommar!Glad sommar!


Kanske är vardagen lite mer generös igen? Kanske finns det lite tid för bloggen någon gång ibland?


På bilden: Rosa ljusstakar i pressglas, loppisfynd av bästa sort ("de kan du få på köpet"). Duk, gammal sjuttiotalsgardin från landet. Vas, ärligt stulen av farmor som påstår att den är 100 år.