Inflyttningspresent till hästälskaren

Jag fick en beställning på en inflyttningspresent till en hästälskare, här kommer den!Roligare än en blomma! För att beställa din egen se:

http://karosell.blogg.se/category/att-bestalla.html


Kommentarer
Postat av: Tigerhonan - Gravid ♥

Riktigt snyggt ju :)

2011-07-02 @ 11:18:21
URL: http://www.tigerhonan.net
Postat av: Amanda Jonsson

himla fint. :)

2011-07-02 @ 14:25:18
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: Roxanne

Jättefina teckningar, synd att dom är så genus. Med blått på killar och rosa på tjejer + verktyg/bilar osv till killarna och shopping till tjejerna.

2011-07-03 @ 15:35:22
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Karosell

Roxanne: loves att du är medveten! Så här har jag svarat i ditt kommentatorsfält:Hej och tack för din kommentar! Jag tycker den var intressant och känner att jag gärna vill bemöta den så du får stå ut med en lång kommentar;) Jag har själv funderat mycket över att mina teckningar är så könsstereotypa som de är, jag gör ju allt på beställning och gör alltid kläderna så lika jag bara kan så hur personerna ser ut har jag ingen vidare konstnärlig frihet över...(förutom lille Emil på hemmahoskikan bilden, hans kläder hittade jag på själv förutom att de skulle vara limegröna) sedan är det vilka attribut och "prylar" jag ger de olika personerna....även här gör jag utifrån beskrivningar jag får och kvinnor beskrivs/beskriver sig nästan alltid utifrån intressen och män beskrivs nästan alltid utifrån sitt yrke...och är "han" snickare eller sotare så blir det ju rätt naturligt verktyg eller liknande...som sagt jag målar ju för pengar så jag gör ju utifrån kundernas beskrivningar men det hade varit roligt att få göra ngt lite mindre stereotypt någon gång...välkomna att beställa ni som inte är så rosa/blå! Sorry för uppsatsen och svara jättegärna hos mig om du har fler tankar för jag tycker det är ett väldigt intressant ämne!

2011-07-03 @ 16:32:36
URL: http://karosell.blogg.se/
Postat av: Sofia

oj så fint!

2011-07-04 @ 01:25:56
URL: http://lindkvistsofia.webblogg.se/
Postat av: malin

Har inte ens varit inne och sett denna på oss! Var Vicky som sa att hon hade den hemma.Tack Superfin verkligen passade oss perfekt och djuren piano och golfen att du fått in det också hur coolt som helst :)

2011-08-22 @ 18:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0