En lastbil kommer lastad....

Här är det mulet idag och hälften av familjen är fortfarande förkylda så någon riktig semesterkänsla har inte infunnit sig ännu. Istället har vi röjt i förrådet, det ska ju göras det också. Glöm inte bort att tävla om en illustration, tävlingen avslutas ikväll och under tiden kan ni titta på min nya fruktskål!Kommentarer
Postat av: Roxanne

Kul att läsa kommentaren. Tråkigt att man fortfarande lever i ett sådant genussamhälle. Jag skall nog satsa på ett intresse som snickare ;-) GIllar bilderna hur som helst, man blir glad av dem! Keep up the good work! :-)

2011-07-03 @ 16:44:45
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Karolina

Jo, visst är det så och jag som har barn försöker verkligen att tänka mig för om vad det är jag förmedlar i fråga om vilka möjligheter vi alla har i livet. Sedan vill jag ju förståss inte heller "racka" ner på de jag ritar av...jag framhäver ju dessutom det stereotypa jag kan hitta för, lets face it, det är ju streckgubbar jag gör och vill jag att det ska finnas någon igenkänningsfaktor öht så "behövs" det...sedan är det nästan alltid "festligare" kläder och då tror jag att alla tenderar att bli mer "könade"? Så är det hemma hos oss, är ju varken skjortor eller klänningar till vardags så ofta annars...Kram på dig!

2011-07-03 @ 19:43:00
URL: http://karosell.blogg.se/
Postat av: emil

jag vill gärna köpa tennsoldaterna!

2015-05-13 @ 21:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0